تابلو آرمان فراز به عنوان یکی از بهترین محصولات مرتبط با آسانسور در داخل کشور شناخته شده و توانسته استانداردهای بازار را برآورده کند. این تابلو از محصولات جدید گروه صنعتی آرمان فراز پیمان است که در زمینه تولید تابلوهای فرمان آسانسور فعالیت دارد. هنگام استفاده از هر نوع تابلو فرمانی با خطاهایی مواجه خواهید شد. برای رفع خطاهای تابلو آرمان فراز در ادامه این محتوا به بررسی لیست خطاها میپردازیم.
رفع خطاهای تابلو آرمان فراز
جهت رفع خطاهای تابلو آرمان فراز ادامه مطلب را دنبال کنید. در ادامه به انواع کد خطاهای این تابلو فرمان اشاره میکنیم:
کد 01 = G22 IS NOT READY
برق 22G قطع میباشد: درصورتیکه ترمینال 22G روی برد اصلی فعال نشده باشد این خطا روی LCD ظاهر میشود: اگر به هر دلیلی کنترل فاز قطع کند یا فیوز V24 تابلو بسوزد 22G قطع میشود و تابلو هیچ فرمانی را نمیپذیرد.
کد 02= FTO = MOTOR HOT
موتور گرم شده است: درصورتیکه موتور اصلی به حدی گرم شود که سنسور FTO عمل کند این خطا ظاهر میشود. اگر کابین در حالت توقف باشد حرکت نمیکند و اگر در حال حرکت باشد به اولین طبقه که میرسد توقف کرده تا خنک شدن دوباره موتور در همان طبقه باقی میماند.
کد 03 = BS4 ERROR IN
خطا در میکرو سوئیچ 4BS : اگر میکرو سوئیچ BS4 عمل نکند این خطا در صفحه LCD نمایش داده میشود: اگر بعد از جذب شدن کنتاکتورهای اصلی تابلو حداکثر تا یک ثانیه مگنت ترمز عمل نکند برگشت میکرو سوئیچ ترمز به تابلو نیامده سپس تابلو بعد از مدتی فرمان قطع خروجی کنتاکتورها را میدهد و از سوختن موتور جلوگیری میکند.
کد 04 = CA1 IS ACTIVE
میکرو سوئیچ 1CA فعال است: این خطا پس از رسیدن کابین به میکرو سوئیچ 1CA در حالت رویزیون ظاهر میشود. (توجه شود که در حالت رویزیون کابین با برخورد به این میکرو سوئیچ پایینتر نمیرود)
کد 05 = CAN IS ACTIVE
میکرو سوئیچ CAN فعال است: این خطا پس از رسیدن کابین به میکرو سوئیچ CAN در حالت رویزیون ظاهر میشود. (توجه شود که در حالت رویزیون کابین با برخورد به این میکرو سوئیچ بالاتر نمیرود )
کد 06 = FAULT:CA1 IS OPEN
میکرو سوئیچ 1CA باز است: این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز هنگامی بروز میکند که میکرو سوئیچ 1CA دائما ً قطع شده باشد و کابین پس از برخورد به CAN تشخیص میدهد که 1CA هم قطع بوده است. (در این حالت نمراتور تابلو نمیشمارد)
کد 07 = FAULT:CAN IS OPEN
میکرو سوئیچCAN باز است: این خطا هنگامی نمایش داده میشود که میکرو سوئیچ CAN دائماً قطع شده باشد و کابین پس از برخورد به 1CA تشخیص میدهد که CAN هم قطع بوده است. (در این حالت نمراتور تابلو نمیشمارد)
کد 08 = ONE DOOR OPEN,66
یکی از دربهای طبقات باز است: درب لولایی یکی از طبقات باز است، هنگام شروع حرکت ورودی 66 چک میشود و اگر درب لولایی یکی از طبقات باز باشد این خطا روی صفحه نمایشگر ظاهر میگردد.
کد 09 = ERROR LE-F & SL-F
خطا در مگنت دور انداز و توقف: معنی آن این است که همزمان هم مگنت توقف و هم مگنت دور انداز فعال شدهاند. این خطا هنگام شروع حرکت کابین چک میشود و به محض آن که رفع خطاهای تابلو آرمان فراز رخ دهد کابین حرکت میکند: معمولاً قطع شدن سیم مشترک سنسورها (فتو مگنتها) یا خرابی آنها میباشد.
کد 10 = CHEK DOOR LOCK, 68
قفـل درب بررسی شود: اگر پس از جذب شدن مگنت درب بازکن قفل طبقهای عمل نکند عدم برگشت ورودی 68 باعث نمایان شدن خطای فوق میشود.
کد 11 = CA1 & CAN ACTIVE
CAN و CA1 با هم فعال شدهاند: این خطا هنگامی بروز میکند که یا همزمان هر دو میکروسوئیچ با هم فعال شده یا سیم مشترک آنها قطع شده باشد.
کد 12 = OVL=OVER LOAD
اضافه بار در کابین: اگر میکرو سوئیچ اضافه بار رو ی کابین (در صورتیکه نصب شده باشد) عمل کند این خطا روی نمایشگر ظاهر میشود.
کد 13= FIRE
آتش: این خطا از جانب سیستم اطفاء حریق ساختمان فعال میشود و خطای مربوطه بروز آتش سوزی در ساختمان را هشدار میدهد که باعث میشود تنها شستیهای کابین فعال باشند و دیگر به شستیهای طبقات سرویس نمیدهد.
کد 14 = MOVEMENT TIMEOVER
زیادی زمان حرکت: بعد از حرکت کابین اگر پرچم دور انداز دیده نشود خطا میتواند از دو قسمت باشد: نخست از در جا چرخیدن موتور که خیلی خطرناک است و باعث سوختن موتور و ضررهای مالی میشود و دوم امکان دارد مگنت دور انداز، پرچم یکی از طبقات را ندیده باشد که با تعویض مگنت دور انداز یا تنظیم پرچم طبقه مربوطه ایراد فوق حل میشود.
کد 15 = LEVEL TIMEOVER
زیادی زمان بین دوراندازی و توقف: اگر بعد از دور انداختن پرچم توقف دیده نشود این خطا ظاهر میشود. علت میتواند از سه قسمت متفاوت باشد: نخست مگنت دور انداز ایراد داشته باشد و دوم پرچم توقف طبقه مورد نظر تنظیم نباشد و سوم مربوط به دور انداختن موتور با پرچم نخست یا دوم به درستی تنظیم نشده باشد یا آهنربا یا پرچم توقف در جای خود نباشد.
کد 16 = ERROR IN LE-F
خطا در توقف: اگر کابین به محض دور انداختن پرچم توقف را ببیند پیغام فوق ظاهر میگردد: این ایراد میتواند یا از خراب بودن مگنت توقف باشد یا علت آن نزدیک بودن بیش از حد پرچم SLF به پرچم LEF باشد.
کد 17 = MOTOR MOVE INVERS
خطا در جهت حرکت موتور: اگر کابین هنگام حرکت به سمت پایین برای شناسایی، به جای سوئیچ شناسایی پایین به سوئیچ شناسایی بالا برخورد کند، خطای فوق که از جابجایی فازها حکایت میکند نمایان میشود، یعنی جهت حرکت کابین اشتباه است . تذکر: اگر کابین هنگام توقف در بالاترین طبقه، از CAN عبور کند و در همین لحظه تابلو ریست شود، کابین برای شناسایی به جهت پایین حرکت کرده به محض برخورد به CAN توقف کرده این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز را نمایش میدهد. یکی دیگر از دلایل میتواند جابجایی سیمهای لیمیت سوئیچهای بالا باشد.
کد 19 = ERROR IN START
خطا در لحظه شروع: اگر بنا به هر دلیلی آسانسور در شروع کار دچار اختلال گردد پیغام فوق ظاهر میگردد و مشخص میشود ایراد خط اول LCD) که همزمان روی صفحه میباشد) در لحظه شروع به کار بروز کرده است.
کد 21: DOOR MOVE TIMEOUT
زیادی زمان بسته شدن درب کابین: در دربهای اتوماتیک اگر به هر علتی زمان حرکت درب کابین از زمان مشخص شده (Tثانیه) بیشتر شود پیغام فوق نمایان میشود .
کد 22 = OPL & CLL ACTIVE
میکروسوئیچ ابتدا و انتهای درب با هم فعال شدهاند: در دربهای اتوماتیک اگر میکرو سوئیچهای ابتدایی و انتهایی درب همزمان فعال شوند پیغام فوق ظاهر میگردد: امکان دارد سیم مشترک آنها قطع شده باشد یا یکی از میکرو سوئیچها دائما در حالت قطع مانده باشد.
کد 23 = ACTIVE IS KEY DO
کلید درب باز کن فعال است: این پیغام، فعال شدن کلید درب بازکن داخل کابین را اعلام میکند.
کد 24 = 69 BEFORE CLL
سوئیچ حد انتهای درب خراب است: این پیغام یعنی برگشت کنتاکت دو شاخ درب اتوماتیک کابین (KT1) قبل از تحریک شدن میکروسوئیچ انتهای درب آمده است. علت میتواند ناشی از خراب بودن میکرو سوئیچ انتهای درب باشد.
کد 25 = FAULT S. S. WIRING
خطا در سری استپ: این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز به آن معناست که در سیم کشی سری استپ، اشتباهی رخ داده است. به طور مثال با قطع شدن برق ترمینال 66، برق ترمینال 68 هنوز برقرار بوده که این برخلاف نقشه سری استپ است.
کد 27 = EC32 IS NOT READY
برد گسترش نصب نشده است: برد کنترل تابلو برای بالای شانزده طبقه آماده نیست.
کد 28 = MOVE TO PARK
حرکت به سمت طبقه پارک: حرکت به سمت طبقه پارکینگ ( در صورتی که تنظیم طبقه پارک انجام شده باشد)
کد 29 = TIMEOVER OF START
بسته نشدن درب بعد از اعمال شستی: اگر 30 ثانیه بعد از اعمال شستی، کابین حرکت نکند، پیغام فوق روی LCD نمایان شده شستیها کنسل میشوند ولی در صورت اعمال دوباره شستی، تابلو شستی احضار را میپذیرد: این پیغام معمولا در صورت باز نگه داشتن درب طبقات ظاهر میشود.
کد 30 = SERI STOP IS OPEN
سری استپ باز است: این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز به معنای آن بوده که برق ترمینال 4TP قطع شده است.(در سر ی استپ قطعی بوجود آمده است)
کد 31 = 68 BEFORE DM
قبل از گرفتن مگنت درب باز کن، قفل برقرار است: اگر بین ترمینال 66 و 68 پل باشد یا در طبقهای دسته قفل وجود نداشته باشد، یعنی قبل از جذب مگنت درب بازکن، 68 برق دار شده باشد، تابلو آلارم زده خطای فوق ظاهر میشود.
کد 33 = NO REAL REQUEST
درخواستها واقعی نیست: اگر بیش از دو بار پیاپی کابین حرکت کند ولی درب لولایی طبقات باز نشود( 66 قطع نشود) شستیهای دیگر را پاک کرده خطای فوق ظاهر میشود. (درب نیمه)
کد 34 = CA1 IS NOT ACTIVE
میکرو سوئیچ حدپایین دیده نشده است: این خطا هنگامی نمایان میشود که کابین به طبقه پایین برسد و نمراتور پایینترین طبقه را نمایش دهد، اما 1CA فعال نشده باشد.
کد 35 = CAN IS NOT ACTIVE
میکرو سوئیچ حد بالا دیده نشده است: این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز هنگامی نمایان میشود که کابین به طبقه بالا برسد و نمراتور بالاترین طبقه را نمایش دهد، اما CAN فعال نشده باشد.
کد 36 = CONTACTORS ERROR
خطا در کنتاکتورها: اگر قبل از فرمان دادن به کنتاکتورهای جهت، کنتاکت آنها چسبیده باشد دیگر فرمان به کنتاکتورهای سرعت داده نمیشود و پیغام فوق نمایان شده، شستیها هم کنسل میشوند.
کد 37 = ERROR IN REQKEY
خطا در شستی احضار: در صورتیکه پس از اعمال شستی، کابین به سمت طبقه مورد نظر حرکت کند و در آن طبقه متوقف شود ولی شستیها کنسل نشوند این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز روی صفحه LCD نمایش داده میشود. علت میتواند از اتصالی در شستی یا اشکال در سیستم دوپلکس باشد.
کد 38 = FLOOR KEY ACTIVE
شستی طبقه فعال شده است: در صورتیکه هنگام بسته شدن درب طبقه، شستی داخل یا بیرون همان طبقه فعال شود، این پیغام نمایان شده و باعث باز شدن درب آن طبقه میشود.
کد 39 = NOISE IN SERIAL
قطعی در ارتباط بین تابلوهای دوپلکس: قطعی در ارتباط بین تابلوهای دوپلکس پس از سه ثانیه، این پیغام را نمایش میدهد و دو تابلو به صورت سیمپلکس شروع به کار میکنند.
کد 40 = RELEVELING
هم سطح سازی مجدد: در تابلوهای هیدرولیک به دلیل افت تدریجی فشار روغن، احتمال خارج شدن کابین از level وجود دارد، درصورتیکه سیستم Releveling فعال باشد کابین با دور آهسته بطور خودکار به سمت بالا حرکت میکند تا دوباره هم سطح شود.
کد 41 = TWO SS DOOR CABIN
آرایش دو درب نرم افزاری: کنترل دو درب از طریق رلههای DO و DC ، بصورت نرم افزاری میباشد.
کد 42 = PULL OUT JUMPER
جامپر برد 16EC را بردارید: هنگام خروج از برنامه با استفاده از دستور RETURN 34- این پیغام صادر میشود.
کد 43 = RESET FOR START
درخواست RESET برای ادامه کار تابلو: برای استارت، تابلو RESET تا به رفع این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز بیانجامد.
کد 45 = FTF TIME IS HIGH
زمان FTF DELAY مناسب نیست: با فعال شدن پارامتر DELAY FTF28-، در صورتیکه کابین در تراز طبقه مورد نظر توقف نکند این پیغام صادر میشود. با تنظیم دقیق منحنی VF3 و این پارامتر، این خطا برطرف میشود.
کد 46 = OUT OF RELEVEL
هم سطح سازی انجام نمیشود: اگر از روش دوم دوراندازی استفاده شود امکان 19-SLOW FLAG NUM=01 همسطح سازی در صورتی وجود دارد که کابین در محدوده حداقل یکی از پرچمهای LEVEL UP / DOWN باشد. در این حالت اگرSLF فعال باشد، کابین برای جبران افت LEVEL به سمت بالا حرکت میکند و اگر LEF فعال شده باشد کابین برای رسیدن به تراز طبقه به سمت پایین حرکت میکند. با تنظیم دقیق پرچمها به رفع این خطا از خطاهای تابلو آرمان فراز میپردازید.
بدون دیدگاه