شرکت پایا کنترل با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه طراحی و تولید تابلو فرمان آسانسور، به عنوان یک برند معتبر و با تجربه شناخته میشود. این شرکت تلاش میکند تا با ارائه راه حلهای نوآورانه، زندگی را در دنیای مدرن امروزه آسانتر کند. پایا کنترل، انواع تابلو فرمانهای آسانسور از جمله گیرلس، گیربکس، تکفاز و هیدرولیک را تولید میکند. در صورت خرید این برند با خطاهای تابلو پایا کنترل روبهرو خواهید شد که برای عملکرد بهتر آسانسور نیاز است با آنها آشنا شوید.
لیست خطاهای تابلو پایا کنترل:
کد 1 = G٢٢ NOT CONNECT
برق ٢٢G قطع است: در صورتی که ترمینال ٢٢G قطع شود این خطا نمایش داده میشود. علت میتواند از سوختن فیوز ٢٤ ولت باشد.
کد 2 = FTO IS ACTIVE
موتور بیش از حد گرم است: در صورتی که موتور اصلی بیش از حد گرم شده باشد سنسور FTO فعال میشود . در این حالت اگر کابین متوقف باشد دیگر حرکت نمیکند و چنانچه حین حرکت باشد در سر اولین تراز طبقه توقف کرده و تا خنک شدن مجدد موتور دیگر حرکت نمیکند.
کد 3 = CA١ & CAN IS ACTIVE
شالتر شناسایی بالا و پایین با هم فعال است: این خطا در صورتی اعلام میشود که یا هر دو میکروسوئیچ به طور همزمان فعال باشند یا مشترک آنها قطع شده باشد.
کد 4 = LOCK (٦٩) IS OPEN
سرى استپ از محل ٦٩ حین حرکت قطع شده است. براى رفع این مشکل قفل کابین چک شود.
کد 5 = DO INPUT ACTIVE
شستی درب بازکن: این پیغام فعال شدن ورودى درب باز کن داخل کابین را اعلام میکند که میتواند ناشی از فعال شدن شستی DO یا فوتوسل پردهاى یا باز شدن درب طبقه حین بسته شدن درب کابین باشد.
کد 6 = SERI STOP IS OPEN
این خطا به این معنی بوده که در سرى استپ از محل ٤TP قطع شده است.
کد 7 = OVER LOAD
سنسور اضافه بار عمل کرده است: چنانچه سنسور اضافه بار روى کابین نصب شده باشد، در صورت وصل شدن این خطا را نشان میدهد.
کد 8 = DOOR OPEN (٦٦)
یکی از دربهاى طبقات باز است: چنانچه درب لولایی یکی از طبقات باز باشد این خطا نمایش داده میشود.
کد 9 = DOOR TIME OVER
زمان بسته شدن درب به پایان رسیده است: چنانچه به هر علتی زمان بسته شدن دربها از مقدار تعیین شده بیشتر شود این خطا نمایان میشود.
کد 10 = CHECK LOCK (٦٨)
قفل درب بررسی شود: اگر بعد از جذب شدن مگنت درب باز کن یا بسته شدن درب کابین قفل طبقهاى عمل نکند (عدم برگشت ورودى ٦٨) باعت نمایش این خطا میشود.
کد 11 = CONTACTOR ERROR
یکی از خطاهای تابلو پایا کنترل خطا در کنتاکتور است: چنانچه فرمان کنتاکتورهاى جهت (UP/DOWN) صادر شود ولی کنتاکت آن چسبیده باشد (چراغ CFC روشن) این خطا اعلام میگردد و همچنین احضارها، کنسل میشوند.
کد 12 = SLF & LEF ERROR
خطا در سنسور دوراندازى و توقف: این خطا معمولا به دلیل قطع شدن سیم مشترک سنسورها (فتومگنت) یا خرابی آنها رخ میدهد که علت آن فعال شدن همزمان مگنت توقف و مگنت دورانداز است. این خطا هنگام حرکت کابین چک میشود و به محض این که مشکل فوق حل شود حرکت کابین شروع میشود.
کد 13 = LEF ERROR
خطا در توقف: علت این خطا میتواند خراب بودن مگنت توقف یا نزدیک بودن بیش از حد پرچم SLF به پرچم LEF باشد و چنانچه کابین به محض دوراندازى پرچم توقف را ببیند این پیغام ظاهر میشود.
کد 14 = TRAVEL TIMEOVER
زمان حرکت زیاد: زمان حرکت کابین بیش از حد تنظیمی است.
کد 15 = ٥KT SENSOR OPEN
خطا در سنسور حد بازشوى درب: میکروسئیچ حد بازشوى درب ایراد دارد.
کد 16 = NETWORK D.C
خطا در ارتباط سریال: ارتباط سریال برد کارکدک با برد اصلی قطع میباشد.
کد 17 = DIRECTION ERROR
خطا در جهت حرکت کابین: چنانچه کابین هنگام شناسایی، در حرکت به سمت پایین به جاى برخورد با سوئیچ شناسایی پایین با سوئیچ شناسایی بالا برخورد کند. خطاى فوق که به علت جابجا بودن فازها رخ میدهد نمایان میشود. لازم به ذکر است که یکی دیگر از دلایل بروز این خطا میتواند جابجایی سیمهاى لیمیت سوئیچهاى حد بالا و پائین باشد.
کد 18 = LEVELING TIMEOVER
زیادى زمان بین دوراندازى و توقف: زمان حرکت کابین با دور کند بیش از حد مجاز است.
کد 19 = (CAN) NOT DETECT
میکروسوئچ حد بالا دیده نشده است: این خطا زمانی اعلام میشود که کابین به بالاترین طبقه برود و نمراتور نیز این موضوع را نشان دهد اما CAN قطع نشده باشد. (خاموش نشده باشد)
کد 20 = (CA١) NOT DETECT
میکروسوئیچ حد شناسایی بالا باز است: این خطا زمانی اعلام میشود که کابین به پایینترین طبقه برود و نمراتور نیز این موضوع را نشان دهد اما CA١ قطع نشده باشد. (خاموش نشده باشد)
کد 21 = CONTACT NUMERATOR
یکی دیگر از خطاهای تابلو پایا کنترل اتصال در نمراتور است: در خروجی نمراتور اتصالی رخ داده است.
کد 22 = SERI STOP BYPASS
سرى استپ پل است: سرى استپ از قسمت ٨٦ پل داده شده است.
کد 23 = DRIVE ERROR
درایو خطا داده است.
کد 24 = CONTROL PHASE ERR
خطاى کنترل فاز: این خطا به دو دلیل ممکن است رخ دهد: فازهاى ورودى متقارن نیستند یا سیستم ٢فاز شده است. نیاز به جابجایی ٢فاز از ٣فاز ورودى
کد 25 = ٤BS ERROR
خطا در میکروسوئیچ ترمز: میکروسوئیچ ترمز موتور مشکل دارد. در صورت عدم وجود میکروسوئیچ ترمز ترمینال آن را به ٢٢G پل دهید
کد 26= DC_KEY ACTIVE
شاسی DOOR CLOSE: شاسی DOOR CLOSE فعال است.
کد 27 = (CA١) IS OPEN
میکروسوئیچ ١CA باز است: این خطا از خطاهای تابلو پایا کنترل هنگامی رخ میدهد که میکروسوئیچ حد شناسایی پایین (١CA) دائما قطع باشد. کابین نیز بعد از برخورد با CAN این قطعی را تشخیص میدهد و نمراتور تابلو نیز دیگر نمیشمارد.
کد 28 = (CAN) IS OPEN
میکروسوئیچ CAN باز است: این خطا هنگامی رخ میدهد که میکروسوئیچ حد شناسایی بالا (CAN) دائما قطع باشد. کابین نیز بعد از برخورد با ١CA این قطعی را تشخیص میدهد و نمراتور تابلو نیز دیگر نمیشمارد.
کد 29 = EMERGENCY MODE
وضعیت نجات اضطرارى: تابلو در وضعیت برق اضطرارى قرار دارد. در این حالت آسانسور در نزدیکترین طبقه میایستد و تا وصل مجدد برق شهر دیگر حرکت نمیکند. (در این حالت نمراتورها خاموش میباشند.)
کد 30 = REQ TIME IS OVER
خطا در احضار: زمان مجاز احضار به پایان رسیده است. این خطا ممکن است به دلیل باز بودن یکی از دربهاى طبقات رخ دهد.
کد 31 = NOISE IN NETWORK
نویز در شبکه کارکدک: این خطا از خطاهای تابلو پایا کنترل به دلیل وجود نویز در ارتباط سریال رخ میدهد. براى رفع این مشکل چند مورد را باید رعایت کرد: ۱.آسانسور باید داراى ارتبندى مناسب بوده و تمام اجزاى آن بهم متصل و به چاه ارت وصل باشد. ۲.استفاده نکردن از کابلهاى شیلددار براى سیمهاى سریال.
کد 32 = LIMIT PROTECTED
تنظیمات سیستمی: خطاى سیستمی
کد 33 = CONTROL LOAD ERR
خطا درکنترل بار : کنترل بار خطا داده است.
کد * = DOOR NOT OPEN
پل سرى استپ: اگر سرى استپ پل داده شود تابلو اجازه حرکت به آسانسور را در مد نرمال نمیدهد.
حتما مشاهده کنید:
بدون دیدگاه